Instructeurs Opleiding(en)

Voor alle bovenstaande provider level cursussen mogen wij als DAN Instructeur Trainers uiteraard ook de DAN Instructeurs cursussen aanbieden.

Dat maakt het voor jou als Individuele (Duik) Instructeur van welke duikorganisatie dan ook, mogelijk om deze cursussen zelf aan te bieden aan je cursisten.

De investeringen in het lesmateriaal zijn te overzien en het voordeel is dat je de cursus in overleg met je cursisten zelf kunt geven op een onderling vast te stellen tijdstip

Uitgezonderd de basale cursussen dien je duikinstructeur te zijn om DAN instructeur voor bepaalde cursussen te mogen worden.

Links: Dhr. G. Thomas (DAN Dir. of Training & Operations)
Rechts: Dhr. J. Walraven (DAN Instr. Trainer)

In bijzondere situaties kunnen we uiteraard bezien of er dispensaties verstrekt kunnen / mogen worden.

Voor alle instructeurs cursussen is van toepassing dat het instroomniveau het bezit van een provider level certificaat voor de betreffende instructeurcursus is.

Wij zijn niet beperkt tot PADI, IDD, NOB, SSI of welke duik organisatie dan ook, dus iedere Duik Instructeur is welkom bij ons.

Wil je naast het DAN Instructeurschap ook nog andere Eerste Hulp Verlening Instructie bevoegdheid verkrijgen voor werkzaamheden binnen een EHBO vereniging of ten behoeve van een BHV cursus; dan kun je ook via ons terecht voor ALLE Medic First Aid ® Europe Instructeur cursussen. Je verkrijgt daarmee de bevoegdheid tot het verzorgen van AED,BLS, EHV en Verbandleer voor alle leeftijdsgroepen.
Bezoek onze site voor meer informatie.

Wil je niet direct als zelfstandig bedrijf met de bijbehorende investeringen aan de slag maar rustig en trapsgewijs doorgroeien dan kun je uiteraard bij ons als DAN GOLD point diverse trainingsmaterialen huren. We zijn je als aanstaande collega uiteraard graag van dienst met een advies en kostencalculatie op maat.

“Jouw training… kan het verschil maken”

Copyright 2018 EME Prevent & Rescue International - Peelmanserf 10 5706 JZ  HELMOND - T: +31 492 590 591 - E: info@eme.nl