DAN Europe opleidingen

DAN Europe is als moeder organisatie van ‘duikend’ Europa de laatste jaren sterk gegroeid. Naar onze bescheiden mening is daarbij de laatste jaren helaas wat minder aandacht komen te liggen op de opleidingen wat wij uiteraard betreuren. Vandaar het initiatief met onze eigen DAN site. Er is met veel energie door DAN zelf ook een nieuwe site gemaakt en veel tijd besteed aan de duikveiligheid middels erkenningen, onderzoek, meertaligheid en de 24/7 service en het ‘politieke’ draagvlak. Tevens is de duikverzekeringspoot mede vanwege Europese regels losgekoppeld en is er ook een voor iedereen toegankelijke webwinkel.

Wij zijn er trots op de DAN Europe GOLD status te bezitten en de DAN opleidingen tot hoogste prioriteit te kunnen bestempelen; want daar is ons inziens behoefte aan, op het moment dat er een duiker in de problemen is gekomen. Dus “handjes aan de waterkant” bij het zwembad, de recreatie (duik)plas of de zee. Zodra dat goed geregeld is, heeft de recreatiesporter patiënt nog een kans en komt nadien de rest “vanzelf”.

 

Medic First Aid ® Europe opleidingen

Medic First Aid ® Europe is nooit gestopt of via PADI verandert in EFR. Nee, PADI is er mee gestopt en heeft gekozen voor een andere aanbieder. Medic First Aid ® Europe is dus altijd blijven bestaan en doorontwikkelt met een Nederlandstalig pakket en geheel conform de ARBO, BHV, ERC, NRR richtlijnen, met een Nederlandse omgeving (i.p.v. VS achtergrond) en een Nederlands talige DVD en cursistenpakket. Het cursistenpakket en certificaat is door vele ( inter-) nationale organisaties erkend en dus ook geschikt voor de wettelijke BHV vereisten. Met de aanschaf van één cursistenpakket kunnen alle mogelijke AED/BLS/CPR/EHV cursussen gegeven en/of gevolgd worden en zijn de kosten dus beperkt. Medic First Aid ® Europe is  toonaangevend ontwikkelaar en cursusaanbieder op dit terrein. Van AED- tot en met Zuurstofkoffer cursussen bieden wij alles aan als maatwerk.

 

           
            

 

 

"(duik)veiligheid begint met opleiding"

Copyright 2018 EME Prevent & Rescue International - Peelmanserf 10 5706 JZ  HELMOND - T: +31 492 590 591 - E: info@eme.nl